Noordstar speelde thuis tegen Heultje 2-2 gelijk, maar ondanks de juiste uitslag overheerste bij Noordstar achteraf ontgoocheling. De manschappen van Nico en Dirk kwamen na rust wel mooi 2-0 voor maar zagen de bezoekers wel langszij komen op 2 minuten tijd. Jammer dat Noordstar de 3 punten niet thuis kon houden, de volgende 3 wedstrijden (tegen toppers Bouwel, Herenthout en Exc. Kessel) zijn geen gemakkelijke opdrachten...Noordstar vertrok met Jan Meir, Willem Langmans, Mathias Tubex, Peter Engels, Thijs Lambaerts, Jef Van de Water, Joris Engels, Tom Lens, Jonas Donckers, Niels Caers en Joeri Helsen. Invallers waren Robin Van Beek, Philip T'Syen, Giliam Spruyt en Dennis Peeters.In een gelijkopgaande eerste helft mocht Joeri al meteen vanuit (niet gefloten) buitenspel alleen naar doel, hij trapte echter veel te zwak in het midden van de goal en de keeper raapte op (3'). Niet getreurd, een minuut later was het wel raak; op (perfecte) hoekschop van Jonas kopte Peter Engels centraal voor doel hard onder de lat binnen, 1-0 (4'). Wat later zette Niels zich op snelheid door, van uit een scherpe hoek trapte hij net naast (8'). Heultje liet zich echter niet onbetuigd; eerst ging na een hard schot de bal maar net naast (14'), daarna trapte een bezoeker in eenzelfde fase tweemaal op de deklat (19'), na een flankvoorzet trapte een andere bezoeker vlak voor doel over (22'), op vrijschop ging de bal hard net over doel (27'). Ondertussen was een lob van Joris net naast doel gevallen (20'), Niels zette zich nog eens door en trapte schuin voor doel net naast (41'). De voorsprong bij rust was gevleid, een voorlopig gelijkspel had ook gekund.Noordstar kwam na rusten goed uit de kleedkamers en ging op zoek naar de geruststellende tweede treffer. Joeri trapte eerst van kortbij op de doelman op aangeven van Niels (49'), daarna zag hij een kopbal onschadelijk gemaakt door de keeper (53'). Wat later lukte het dan toch; van op de flank schilderde Joris de bal perfect op het hoofd van Joeri Helsen, vlak voor doel kopte die hard en onhoudbaar onder de lat binnen, 2-0 (64'). Match gespeeld leek het, maar niks was minder waar. Noordstar kroop (veel te ver) achteruit, Heultje dicteerde de wet. Twee minuten later viel de 1-2 nadat een bezoeker de bal voor zijn voeten kreeg en van buiten de 16m uithaalde, de bal verdween via de binnenkant van de paal in doel voorbij een kansloze Jan (66'). Nog eens twee minuten verder viel de gelijkmaker; een bezoeker kapte en trapte onhoudbaar van buiten de 16m en nam onze doelman te grazen, 2-2 (68'). Wat later redde Jan de meubelen nog op vrijschop, hij haalde de bal mooi uit de winkelhaak (75'). Heultje heerste en dreigde nog af en toe, Noordstar kwam niet meer aan echte kansen toe en moest zich neerleggen bij het gelijkspel. Jammer dat Noordstar de 2-0 zo snel uit handen gaf, een driepunter had (met het oog op de komende wedstrijden) meer dan welkom geweest..... [i]Verslag: Bruno Meylemans/Noordstar[/i]